تولید انواع کشمش بی هسته صادراتی ۵ و ۱۰ کیلویی

تولید انواع کشمش صادراتی بی هسته یا بی دانه که در کارتون های ۵ و ۱۰ کیلویی بسته بندی و از بهترین تولیدات تاکستان، ملایر و بناب و ملکان در این مرکز که خود تولیدکننده این محصولات می باشد انجام می گیرد و مشتریان می توانند تحویل درب کارخانه انواع کشمش را خریداری نمایند.

کشمش صادراتی 5 کیلویی

انواع کشمش صادراتی در این مرکز

کشورمان در زمینه تولید کشمش از بهترین ها در دنیا می باشد و محصولات خود را به کشورهای همسایه در حجم بالایی صادر می‌کند اما تمام محصولاتی که در ایران تولید می شوند قطعاً مناسب برای صادرات نیستند و کشمش صادراتی باید یک سری ویژگی هایی داشته باشد.

 

یکی از این ویژگی ها بی هسته یا بی دانه بودن محصول است. در ضمن محصول صادراتی باید مدت انقضای بالایی داشته تا خریدار حتی بتواند آن را در سردخانه نگهداری کنند به همین جهت و برای اینکه محصول دارای تاریخ انقضای بالایی باشد به آن تیزاب می‌ زنند البته ممکن است در ادامه جهت آفت کشی به آن گوگرد هم بزنند یا نزنند که باعث تولید محصولات متفاوتی از نظر ظاهر خواهد شد و در انتها محصول صادراتی باید در حجم بالایی در کشورمان تولید گردد تا نگرانی از بابت تمام شدن کشمش مورد نظر در پی سفارش مشتری شما نباید وجود داشته باشد.

 

حال مناطقی مانند تاکستان قزوین، ملایر همدان، بناب ملکان استان آذربایجان شرقی، کاشمر استان خراسان و بوانات استان فارس از بیشترین میزان تولید کشمش در کشورمان برخوردار هستند که از میان آنها می ‌توان به سه محصول اصلی برای صادرات اشاره نمود که در پایین به آن اشاره خواهیم نمود:

 

  1. کشمش تیزابی گوگردی و بدون گوگرد که در این حالت به آن کشمش خرمایی می گویند. (در حقیقت این مورد، دو محصول به حساب می آید.)
  2. کشمش انگوری طلایی که زرد رنگ است و به آن پلویی طلایی نیز می گویند.
  3. و کشمش سبز و زرد قلمی کاشمر و خلیل آباد استان خراسان

کشمش صادراتی 10 کیلویی

صادرات کشمش ۵ و ۱۰ کیلویی

تمام محصولاتی که در بالا به آن پرداخته شده در این مرکز تولید و بسته بندی می گردد و می تواند به مشتریان درب کارخانه قیمت دهد هر چند برای برخی از مشتریانی که بیعانه پرداخت می‌ کنند بار برایشان ارسال شده و قبل از مرز می توانند تحویل بگیرند و کارهای گمرکی آن را انجام و از مرز رد کنند.

 

بسته بندی این محصولات در این مرکز کارتونی بوده که با بهترین کیفیت ممکن نیز این کار انجام می‌گیرد یعنی پنج لایه است و از بهترین نوع جنس آن که کره‌ای بوده استفاده می شود. در انتهای بسته بندی نیز شیرینک نیز انجام می گیرد که این باعث می شود کارتون در طی مسیر ترانزیت از هم نپاشد. لازم به ذکر است بر روی کارتون هایی که این مجموعه به شما تحویل می دهد هیچ شماره تماس یا راه ارتباطی و آدرس دقیق کارخانه وجود ندارد و این می تواند برای شما بسیار عالی باشد. البته نوع دیگری از بسته‌ بندی نیز در این کارخانه وجود دارد و آن به صورت دو کیلویی و لوکس می‌ باشد و عموماً مشتریانی که حجم بالا از انواع کشمش‌ های کارتونی ۱۰ و یا ۵ کیلویی خالص خریداری می‌ کنند میزانی از سفارش خود را روی همین بسته‌ بندی‌ ها فیکس می کنند چون مشتریان خاص خود را خواهد داشت.

 

این مرکز برای بحث صادرات به صورت کلی از دو نوع وزن استفاده می‌ کند که یکی ۵ و دیگری ۱۰ کیلویی است و به صورت خالص این کار انجام شده یعنی با وزن کارتون اولی ۵۲۵۰ گرم و دومی ۱۰۵۰۰ گرم خواهد بود و نوع بسته بندی این دو تفاوت قیمتی در حدود 2000 تومان برای مشتری خواهد داشت.

تولید انواع کشمش بی هسته صادراتی ۵ و ۱۰ کیلویی

خرید مستقیم کشمش از کارخانه

مجموعه تولیدی کشمش آراد که شما در حال حاضر در یکی از سایت‌ های آن هستید و این مقاله را مطالعه می‌ کنید از تولیدکنندگان انواع کشمش اشاره شده در شهرک صنعتی خرمدشت واقع در شهر تاکستان استان قزوین است در واقع این کارخانه حدود ۱۵ کیلومتر با شهر تاکستان فاصله دارد اما تولیدات قالب آن از کشمش‌ های فله‌ ای باغداران همین منطقه خریداری می‌ شود مگر در مواردی خاص که نیاز باشد به عنوان مثال از بناب و ملکان و یا ملایر و یا حتی در پاره ای اوقات از کاشمر و خلیل آباد برای تامین نیاز مشتری خودمان بار به صورت فله خریداری شده و در این کارخانه کارهای بوجاری و بسته‌ بندی روی آن صورت گیرد.

 

 

خرید شما در این مجموعه به صورت مستقیم و از تولید به مصرف خواهد بود به گونه‌ ای که شما پس از ارتباط گرفتن با شخص جناب آقای عینی به عنوان مدیر فروش این کارخانه می‌ توانید سفارشتان را علاوه بر اینکه غیرحضوری و آنلاین انجام دهید بلکه امکان خرید حضوری در کارخانه را نیز برای شما قرار داده ایم تا اطمینان حاصل کنید با یک مرکز تولیدی وارد معامله می‌ شوید نه یک دلال یا واسطه چون تقریبا تمامی سایت‌ های اینترنتی و پیج‌ های اینستاگرامی به همین صورت هستند و نکته مهم دیگر صرفاً به شنیدن قیمت‌ ها پشت تلفن اکتفا نکنید چون اگر در حال حاضر قیمت کشمش تیزابی تاکستان آن هم نمونه با کیفیت و دو بار سورت می‌ باشد در قالب کارتون ۹ کیلویی ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به صورت نقدی فاکتور می‌ گردد می‌ توانیم با دست بردن در کیفیت محصول اشاره شده قیمت را به راحتی به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان برسانیم و با بسته‌ بندی تاکستان در بازار عرضه کنیم اما قطعاً این اتفاق نخواهد افتاد پس اینکه هر کارخانه‌ ای حتی در تاکستان قیمت خیلی پایین به شما داد به معنای منصف بودن آن نیست.

 

 

در مورد صادرات هم به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که تقریبا تمام کشمش‌ های صادراتی را می‌ توانیم در این مجموعه خریداری کنیم اما دو نمونه اولی که در بالا به آن پرداختیم تولیدات تخصصی این کارخانه و مورد سوم یعنی کشمش سبز و زرد و قلمی را فقط برای مشتریان خودمان که قصد سفارش میکس از تولیدات اختصاصی ما را دارند می‌ توانیم عرضه کنیم که قطعاً دنبال سود فروش محصول اشاره شده نیستیم و فقط برای اینکه مشتریمان در طی فرآیند سفارش خود مجبور نشود از دو کارخانه مختلف از دو جای متفاوت در ایران خرید خود را انجام دهد این کار را برایش انجام می‌ دهیم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما