در این مقاله می خواهیم راجع به این مورد صحبت کنیم که با کشمش پلویی بیشتر آشنا شوید، محصولی که در ایران بسیار معروف و مشهور است و صرفاً قرار نیست در زمینه این محصول کار کنید تا با آن آشنا باشید چون تقریباً در هر خانه ای می توان این محصول را یافت.
کشمش پلویی
شاید بیشترین واژه ای که در کنار کشمش مورد بهره برداری قرار گرفته باشد همین واژه پلویی است اما به واقع می دانید پلویی به چه نوع کشمش هایی گفته می شود و در کدام مناطق از مناطق تولیدکننده کشمش این محصول در حجم وسیعی تولید می گردد. در این مقاله کامل به این موضوع می پردازیم تا با خواندن آن متوجه شوید این محصول چیست و چه کاربردهایی دارد.
برخلاف تصور عموم مردم که فکر می کنند کشمش پلویی یک محصول است باید بگوییم خیر اصلاً به این صورت نیست و این واژه پلویی دربرگیرنده کشمش های متفاوتی است که باید دارای یک سری ویژگی هایی باشد تا بتوان از آن با نام کشمش پلویی یاد کرد محصولی که کاربردهای فراوانی دارد ولی بیشترین آن جهت استفاده در تولید کیک و کلوچه و شیرینی و نیز در آشپزی و طبخ در کنار برنج و نیز در سالاد خواهد بود که این محصول دارای رنگ های متعددی است که می توان به طلایی، قهوه ای روشن، قهوه ای تیره و سرخ اشاره نمود.
اما کشمش پلویی محصولی است که تولید کارخانه ها بوده و توسط دستگاه سورتینگ سایز این محصول ۸ و ۹ میل تعریف می گردد و از ویژگی های اصلی آن باید بدون هسته و بدون دانه بودن آن اشاره نمود که وقتی انواع کشمش انگوری، کشمش تیزابی و کشمش آفتابی را بر روی خط تولید کارخانه ها می ریزند تا کارهای بوجاری و شستشو روی آن انجام گیرد باید این اصلاحات روی آن انجام بگیرد تا خروجی تبدیل به انواع کشمش پلویی شود که در بالا به آن پرداختیم پس باید متوجه شده باشید که این محصول در واقع یک نوع کشمش نیست بلکه دربرگیرنده شرایطی است که خروجی آن در خط تولید کارخانه ها باعث می گردد تا به آن کشمش پلویی بگویند.

کشمش پلویی سرخ
یکی از انواع کشمش پلویی همانطور که در بالا به آن پرداختیم نمونه سرخ رنگ آن است که از بوجاری کشمش آفتابی در خط تولید کارخانه ها به دست می آید پس باید بدانید که ماده اولیه کارخانه ها را باغداران و کشاورزان تولید می کنند و وقتی که انگور را در شهریورماه چیدند به همان صورت به فروش می رسانند و یا اینکه جهت تبدیل به انواع کشمش آماده می کنند که پس از آماده شدن محصول را که دارای دم، شاخه و سنگریزه است را درون کیسه ریخته و در انبار خود ذخیره می کنند تا سر موعد خود، این محصول را به کارخانه ها و یا حتی در بازار بفروشند.
کشمش پلویی سرخ از بوجاری کشمش آفتابی یا آفتاب خشک به دست می آید و محصولی است که هم به صورت همان بوجاری شده کارخانه ها که به آن کشمش پلویی می گویند به فروش می رسد و هم به صورت بوجاری نشده یا همان کشمش باغدار که نهایتاً با دست همین باغدار تمیز و مرتب شده و در بازار جهت تولید مشروبات الکلی و تولید سرکه و شیره کشمش به فروش می رسد در واقع تنها محصول پلویی که هم به صورت بوجاری شده و هم بوجاری نشده آن ارزش و برای آن مشتری دارد همین کشمش آفتابی است.
محصول فوق فقط جهت فروش در بازار داخل کاربرد دارد چون از مواد نگهدارنده ای نظیر تیزاب و گوگرد در آن استفاده نمی شود و نهایتاً در خط تولید جهت تولید محصول پلویی سرخ به آن روغن پارافین می زنند که باعث می گردد تاریخ انقضای پایینی داشته باشد پس این محصول جهت صادرات که نیاز به ماندگاری بالا دارد مناسب نخواهد بود و از آنجایی که تقریباً در تمام مناطقی از کشورمان که انگور در اختیار دارد کشمش آفتابی هم به علت سهولت تولید، تولید خواهد شد اما در همه مناطق کارخانه کشمش وجود ندارد که بخواهد کار بوجاری و فرآوری این محصولات را انجام دهد تولیدات برخی از مناطق کشورمان بسیار معروف و مشهور بود و در بازار بسیار پرطرفدار هستند.

بهترین مناطق تولیدکننده کشمش پلویی در ایران
همانطور که در بالا گفتیم انواع کشمش پلویی از انواع کشمش باغدار که در بالا به آن پرداختیم تولید خواهد شد اما همیشه به این صورت است که عموماً در مناطقی که کارخانه کشمش وجود دارد کشمش آن منطقه معروف و مشهور می شود. به عنوان مثال در زمینه کشمش پلویی سرخ باید گفت که منطقه ای نظیر تاکستان استان قزوین و ملایر استان همدان و نیز قوچان استان خراسان در کشورمان بیشترین معروفیت را دارند و با وجود اینکه در سایر مناطق نظیر بوانات استان فارس و ابهر استان زنجان هم این کشمش تولید می شود اما خیلی ها آن را نمی شناسند.
یا در زمینه کشمش پلویی زرد یا طلایی منطقه بناب و ملکان استان آذربایجان شرقی و ملایر استان همدان در این زمینه سرآمد بوده و این محصول را که فقط جهت صادرات مورد بهره برداری قرار می گیرد از این مناطق در کشورمان فروش آن صورت خواهد گرفت و یا در زمینه کشمش پلویی قهوهای در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد که دارای رنگ های قهوه ای روشن و قهوه ای تیره است منطقه تاکستان استان قزوین و ملایر استان همدان سرآمد می باشد.
مجموعه تولیدی کشمش آراد که شما در حال حاضر در یکی از سایت های آن هستید از تولیدکنندگان انواع کشمش علی الخصوص پلویی در تمامی حالاتی است که در بالا به آن پرداختیم و شمااین امکان را دارید که علاوه بر اینکه هرگونه سوال یا مشاوره ای در مورد این محصولات از شخص مدیر فروش این کارخانه که شماره تماس ایشان در صفحات این سایت قرار گرفته شده بپرسید بلکه امکان خرید حضوری و یا بازدید به صورت رو در رو نیز در کارخانه خواهید داشت امکانی که تقریباً در هیچ کدام از سایت های اینترنتی و پیج های اینستاگرامی برایتان مهیا نیست چون همه آنها یا واسطه هستند و یا دلال.











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.