کشمش انگوری طلایی چگونه تولید می شود؟
از آنجایی که این محصول بیشتر جهت صادرات مورد استفاده قرار می گیرد این سوال خیلی از خریداران و تاجران بینالمللی بوده که دوست دارند با ابعاد مختلف این محصول ارزشمند صادراتی که مجموعه تولیدی کشمش آراد، در یکی از سایت های خود که شما در حال حاضر در آن حضور دارید به این سوال پاسخ خواهد داد.
کشمش انگوری طلایی
کشمش انگوری طلایی یا کشمش پلویی زرد و یا کشمش کالیفرنی یکی از انواع این محصولات می باشد که در کشورمان در حجم قابل توجهی هر ساله تولید می شود محصولی که فقط جهت صادرات مورد بهره برداری قرار می گیرد و به ندرت پیش می آید در بازار داخل عرضه آن صورت گیرد مگر اینکه میزانی از بار سفارش صادراتی در کارخانه مانده باشد که این مرکز تولیدی بخواهد باقیمانده این بار را در بازار داخل عرضه کند.
محصول اشاره شده رنگی زرد و طلایی دارد که آن هم به علت استفاده کردن از دود گوگرد به کرات بوده و بعد از آغشته شدن به مایع تیزاب به آن گوگرد می زنند تا رنگ محصول بسیار روشن شود و دقیقاً همین آیتم یعنی هر چقدر رنگ محصول روشن تر باشد معیاری برای خرید یک کشمش باکیفیت صادراتی است و مشتریان این محصول که عموماً کشورهای عربی هستند دوست دارند رنگ محصول یکنواخت و کاملاً زرد باشد و هرچند هر کاری هم بکنیم در میان کارتون این کشمش میزانی از رنگ هایی نظیر سفید، سبز و قرمز هم ممکن است موجود باشد که به علت ماهیت این کشمش می باشد.
لازم به ذکر است علاوه بر کشورمان ایران دو کشور ازبکستان و آمریکا نیز در زمینه تولید این محصول در مقیاس بالا فعالیت داشته و این کشمش را هر ساله تولید می کنند البته به علت اینکه سوء مدیریت ما در زمینه کشاورزی و اقتصادی در کشورمان به کرات در هر دولتی شاهد آن بودیم باعث گردیده به راحتی بازارهای صادراتی خود را از دست دهیم به گونه ای که مشتری که قبلاً از ایران خرید خود را انجام می داده شاید دیگر علاقه ای ندارد این محصول را از ایران وارد کند این مورد حتی در مورد تاجران ایرانی خارج از مرزهای کشورمان نیز صدق می کند البته طبیعی است آنها نیز باید به فکر سودشان باشند.
کشمش انگوری طلایی چگونه تولید می شود؟
اما اینکه این محصول چگونه تولید می شود باید بگوییم وقتی که انگور در شهریورماه توسط کشاورز چیده شد که ممکن است ابتدا، اواسط و یا انتهای این ماه باشد برای تبدیل کشمش انگوری طلایی دو روش وجود دارد که باعث تولید این محصول با کیفیت های مختلف می شود که در پایین به آن می پردازیم:
- روش اول زمانی است که انگور بلافاصله به مایع تیزاب داغ پس از چیده شدن آغشته شده و سپس چند روزی در مقابل آفتاب پهن می شود تا کشمش پدید آید در ادامه وقتی که کشمش تولید شد آن را درون سبد گذاشته و دور تا دور سبد را با پلاستیک پوشانده و درون آن گوگرد آتش می زنند که در این روش کیفیت محصول پایین است و در ملایر استان همدان به این روش این کشمش را تولید می کنند.
- اما روش دیگر به این صورت است که پس از آغشته شدن انگور به مایع تیزاب داغ آن را از داربست آویزان می کنند این داربست ها ممکن است چوبی یا فلزی باشد و سپس دور تا دور آن را و زیر انگورهای آویزان شده گوگرد آتش زده و در این روش کیفیت محصول خیلی بالاتر بوده و در بناب و ملکان استان آذربایجان شرقی و تاکستان استان قزوین به این روش این محصول تولید می شود.
البته به مورد بسیار مهمی توجه کنید و آن این است که آن محصولی که در بالا تولید شد چون باید برای صادرات، بوجاری و فرآوری و شستشو شود کارهای دم گیری و خروج ضایعات از این محصول صورت می گیرد قبل از اینکه محصول را بر روی خط تولید بریزند بار دیگری آن را در کارخانه در کوره های این مراکز دوباره به آن گوگرد می زنند تا یکنواختی این رنگ در میان کشمش ها بیشتر شده و جلای بهتری این محصولات به خود بگیرد.
طرز فرآوری کشمش انگوری طلایی در کارخانه
همانگونه که در بالا گفته شد هر نوع کشمشی که توسط باغدار و کشاورز تولید گردید دارای دم، شاخه، سنگریزه و هرگونه ضایعاتی ممکن است باشد که باید به مراکز فرآوری یا همان کارخانه های کشمش آورده شود و این مراکز کار شستشو، دم گیری، سورت کردن و در انتها بسته بندی را روی این محصولات انجام دهند تا تبدیل به همان محصول باکیفیتی شود که به دست مشتری می رسد و در تمامی مناطق تولیدکننده ای که در بالا به آن اشاره کردیم کارخانه کشمش هم وجود دارد تا این کارها را روی این محصولات انجام دهد.
مشتری همیشه یا جنس اعلا و باکیفیت می خواهد یا جنسی که با کیفیتی متوسط رو به پایین است که در واقع دومی همان تولیدات ملایر می باشد ولی نکته بسیار مهمی که در کارخانه های کشمش وجود دارد دقت سورتینگ دستگاه سورت لیزری کارخانه های کشمش بوده که هر چقدر حساسیت کار را بالا ببرند میزان افت بیشتری کشمش خواهد داد که در بالاترین میزان به حدود ۲۷ الی ۲۸ درصد می رسد حال برای تولید محصولی با کیفیتی متوسط نهایت افتی که به آن می زنند زیر ۲۰ درصد خواهد بود که این موضوعات بحث تخصصی می باشد که در اختیار کارخانه های کشمش است.
مجموعه تولیدی کشمش آراد نیز که شما در یکی از سایت های آن حضور دارید در شهر تاکستان استان قزوین است و برای تهیه و تامین مشتریانی که به دنبال خرید کشمش انگوری طلایی هستند می تواند از تولیدات بارگاهی خود تاکستان یا بناب و ملکان این محصولات را تهیه و در کارخانه خود روی آنها بوجاری انجام دهد و یا اینکه از ملایر این کشمش ها را به صورت فله خریداری کرده و همان کیفیت متوسط این کشمش را تحویل مشتریان درب کارخانه دهد که برای استعلام روز قیمت نیز می توانید با شماره تماس قرار گرفته شده که مربوط به شخص مدیر فروش این کارخانه می باشد تماس حاصل نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.